Nabídka kurzů
Seznam kurzů
Naše škola je po úspěšném ověřování dílčích profesních kvalifikací 29-36-H „Mlékař“ a 29-37-H „Sýrař“ v rámci projektu UNIV3 „Podpora procesů vzdělávání“ oprávněna realizovat zkoušky ověřující dosažení odborné způsobilosti a je také oprávněna vydávat Osvědčení o získání profesní kvalifikace.
Mlékař
Cílem je získání odborných kompetencí v oblasti technologie mlékárenské výroby, obsluhy strojů a zařízení pro zpracování mléka, porozumění výrobnímu procesu při zpracování mléka a znalostí ohledně měření, skladování a hygienických zásad.
zahájení kurzu: předpokládaný termín 2022, podle zájmu
Podrobné informace ke kurzu Mlékař (kód: 29-036-H) najde ZDE.
Sýrař
Cílem je, aby účastníci kurzu získali odborné předpoklady pro výrobu tvarohu a sýrů. Důraz je přitom kladen nejen na získání know-how, ale také na seznámení s ekologickými a bezpečnostními aspekty výroby.
zahájení kurzu: 22.8.2022, stále volná místa
Podrobné informace ke kurzu Sýrař (kód: 29-037-H) najde ZDE.
Jak se přihlásit do našeho kurzu?
Další potřebné informace rád poskytne:
Ing. Mgr. Michal Pospíšil
Email: pospisil@potravinarska-skola.cz
Tel.: +420 724 205 316.